Crewbeskrivelse

Beskrivelser er skrevet i crewsjefens foretrukne språk. Kontakt post@lovelan.no for hjelp.

  Sponsor

  Har du en teft for godt sponsorarbeid, god kommunikasjon er punktlig og strukturert i oppfølgning av sponsor-relatert arbeid? Da burde du søke Sponsor-crew til LoVe LAN!

  Gaming

  Gaming Gaming crew har ansvar for alle spill-relaterte konkurranser og sørger for at disse gjennomføres til alles forventninger. Eksempler på spill: Counter Strike, League of Legends, Fifa. ol. Eksempler på ting som er relevant å ha med i søknad: Hvilke spill du har erfaring med. (Er du oppdatert på den eventuelle e-sports scenen for spillet? Spiller på relativt høyt nivå? ol.) Har du tidligere erfaring som kan være relevant? (f.eks. arrangere andre LAN ol.) Krav: Ha god kjennskap til relevante spills regelverk og spillmekanikk, er ansvarsbevisst og kan jobbe selvstendig og med andre. Å kjøre turneringene i seg selv, selve “admin arbeidet,” vil du få opplæring i.

  Content-Markedsføring

  Content crew er vår digitale redaksjon og kreative avdeling som jobber med grafikk, video, nyheter og reklame. For å søke i content crew anbefaler vi at du er interessert i enten grafisk design, journalisme, video eller fotografering. Vi trenger deg som ønsker bidra med å skrive nyheter på web, designe grafikk til sosial media/web eller jobbe med å intervjue deltakere. Vi søker derfor dyktige crewmedlemmer som har erfaring og kompetanse innenfor ett eller flere av disse feltene: * Foto * Videoproduksjon * Grafisk design * Innholdsproduksjon (Skrive saker, intervjue deltakere)

  Tech

  Tech har ansvar for det tekniske utstyret som holder LoVe LAN gående. Dette inkluderer: Scene lyd og lys, nettverk og strøm. De rigger strøm og nettverk før arrangementet, og pakking etter. Tech fungerer også som teknisk support for deltakere, hvor det er anledning til å bidra med det lille ekstra. Tech har også ansvaret for Infodesk sammen med vakthold. Krav: Erfaring med teknisk drift og support av utstyr, stå-på-vilje til å bidra der det måtte trengs, er ansvarsbevisst og kan jobbe både selvstendig og med andre i tech teamet.

  Vakt-Logistikk

  Typiske oppgaver for vakt kan være: Dørvakt / Adgangskontroll (om folk har betalt seg inn, sjekk av promille etc.) Vernerunder (brannvakt og nattevakt) Parkeringsvakt (spesielt under innslipp av deltagere) Vakt crewet er altmuligmenn. De er noen av de første deltakerne og foreldrene møter når de ankommer hallen. Vi har også ansvar for logistikk før, under og etter arrangementet. Med logistikk menes koordinering av henting av personer og materiell.

  Kantine

  Salg av produktene vi tilbyr i kantina, samt noe laging av mat. Typisk steking av pizza, smøring av baguetter og laging av middag på lørdag. Det er hos oss folk kommer for å lade batteriene og ta en pause. Kantina er derfor et sosialt knutepunkt for både deltagere og crew. Vi synes det er utrolig viktig å skape et godt alternativ for mat og drikke til alle som er på arrangementet.

  Underholdning

  Liker du å underholde og bidra til at andre får det gøy? Er du kreativ og ikke redd for å by på deg selv? Da trenger underholdningscrewet deg! Vår jobb er å gi deltakerne en pause fra dataskjermene. Underholdningscrewet har stort spillerom og mye kreativitet. Vi byr på alt fra sceneshow til små konkurranser. Underholdning er en viktig del av arrangementet og bygger på å gi deltakerne morsomme aktiviteter og konkurranser som en avkobling fra dataskjermen.

  Du må: Være kreativ Like å underholde Være ansvarsbevisst Ha stå-på vilje Ha godt humør Like å omgås mennesker Jobbe like bra alene som i team

  Generell

  Er du bare generelt interessert i å være en del av LoVe LAN-crew, og vil bidra med hva det måtte være, innenfor enten rigging, kantinedrift, vaktordning, parkeringsvakt eller billettregistreing ved åpningen e.l. er det bare å søke! Dette er et arrangement hvor vi setter veldig stor pris på all hjelp vi kan få.